Wij zijn Kuiper

Persoonlijk, deskundig, betrouwbaar en bekwaam

Oprichter Jan-Kuiper zag in 2010 in zijn toenmalige baan als brandweerman veel schoorsteen- en kachelklachten. Hij begon als zzp’er met schoorsteenvegen, inspecties, brandveiligheidsadvies en ventilatie-onderhoud. In 2018 kwam de eerste werknemer in dienst.
Op dit moment werken vijf medewerkers bij Kuiper. Wij werken in de kop van Noord-Holland en Flevoland en u kunt enkele kachels en airco’s bekijken in onze showroom in Enkhuizen. Wij kijken ernaar uit ons dienstenaanbod te vergoten met installeren van warmtepompen en gasvrije installaties.

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Ervaring en specialisme

Op dit moment werken zes medewerkers bij Kuiper.
Wij werken in de kop van Noord-Holland en Flevoland en u kunt enkele kachels en airco’s bekijken in onze showroom in Enkhuizen.

Ook bijzondere klussen
Met onze hoogwerker zijn wij de missende schakel voor klussen op grote hoogte. Daarnaast hebben wij houtkachels geplaatst op campings en in 2021 veegden wij schoorstenen op de Markerwadden. Wij denken graag met u mee.

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Ons team

Jan-Teun:
Jan-Teun is de ondernemer achter dit bedrijf, ooit gestart als Schoorsteenveger Kuiper. Inmiddels schoorsteen en kachel specialist, nu ook airco specialist en tevens komt u hem tegen op de hoogwerker die verhuurd wordt onder machtighoog.nl.
Francisca:
Francisca treft u aan de telefoon op maandag t/m donderdag. Zij doet de planning en is de drijvende kracht achter de schermen.
Dominique:
Dominique treft u aan de telefoon op maandag, woensdag en vrijdag. Zij doet samen met Francisca de planning assisteert ons met Sales en Marketing.
Fabian:
Fabian is een van onze kachel specialisten en als kracht bij hoogwerker en airco klussen.
Bas:
Bas is een van onze kachel specialisten en als extra kracht bij airco klussen.
Frank:
Frank is een van onze kachel specialisten en als extra kracht bij airco klussen. 

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Online afspraak maken

U kunt gebruikmaken van onze service door een online afspraak te maken. U maakt daarvoor een keuze uit de lijst in het systeem aan de linkerkant. Nadat u de afspraak hebt ingepland ontvangt u binnen een uur van ons een e-mail. Ontvangt u deze e-mail niet? Dan is er iets misgegaan. Als u de e-mail wel ontvangt staat uw afspraak in ons systeem. Een dag voor de afspraak ontvangt u nog een e-mail ter herinnering. Na de werkzaamheden kunt u pinnen of contant afrekenen.

Voorbij Hoorn - Medemblik en Lelystad worden voorrijkosten gerekend. 

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Veiligheid voorop

De oprichter is een oud-brandweerman.
Daarnaast zat of zit een groot deel van ons bij de (vrijwillige) brandweer.
Daarnaast zijn wij geschoold in schoorsteentechniek bij brancheorganisatie ASPB.

Een aantal van ons hebben een F-gassencertificaat voor afpersen van airco’s.

Wij helpen je graag verder.

Wij helpen je graag verder.

Bel: Ma/tm Vr 07:30 tot 17:00 uur.