Wij zijn Kuiper

Persoonlijk, deskundig, betrouwbaar en bekwaam

Oprichter Jan-Teun Kuiper zag in 2010 bij zijn toenmalige baan als brandweerman veel schoorsteen- en kachel klachten. Hij begon als zzp’er met schoorsteenvegen, inspecties, brandveiligheidsadvies en ventilatie-onderhoud. In 2018 kwam de eerste werknemer in dienst.

Ondertussen werken er zeven mensen bij Kuiper. Wij werken in de kop van Noord-Holland en Flevoland en u kunt enkele kachels en airco’s bekijken in onze showroom in Enkhuizen. Wij kijken ernaar uit ons dienstenaanbod te vergoten met het installeren van warmtepompen en gasvrije installaties.

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Klus op hoogte?

Heeft u een klus op grote hoogte en zoekt u een hoogwerker inclusief ervaren bediener? Bij Machtighoog, onderdeel van Kuiper Enkhuizen, bent u aan het juiste adres. Wij bieden de verhuur van onze hoogwerker aan, inclusief bediening door een deskundige professional op uurbasis. Onze bedieners zijn getraind en gecertificeerd.

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Ons team

Jan-Teun:
Jan-Teun is de ondernemer achter dit bedrijf, ooit gestart als Schoorsteenveger Kuiper. Inmiddels schoorsteen en kachel specialist, nu ook airco specialist en tevens komt u hem tegen op de hoogwerker die verhuurd wordt onder machtighoog.nl.
Francisca:
Francisca treft u aan de telefoon op maandag t/m donderdag. Zij is de drijvende kracht achter de schermen en ondersteunt de planning.
Bas:
Bas is een van onze schoorsteen en kachel specialisten en komt u tegen als extra kracht bij airco klussen.
Frank:
Frank is een van onze schoorsteen en kachel specialisten en komt u tegen als extra kracht bij airco klussen. 

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Online afspraak maken

U kunt gebruikmaken van onze service door een online afspraak te maken. U maakt daarvoor een keuze uit de lijst in het systeem aan de linkerkant. Nadat u de afspraak hebt ingepland ontvangt u van ons een e-mail. Ontvangt u deze e-mail niet? Dan is er iets misgegaan. Als u de e-mail wel ontvangt staat uw afspraak in ons systeem. Een dag voor de afspraak ontvangt u nog een e-mail ter herinnering. Na de werkzaamheden kunt u pinnen of contant afrekenen.

Voorbij Hoorn - Medemblik en Lelystad worden voorrijkosten gerekend. 

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Veiligheid voorop

Jan-Teun Kuiper is oud-brandweerman.
Daarnaast zat of zit een groot deel van onze medewerkers bij de (vrijwillige) brandweer.
Wij zijn geschoold in schoorsteentechniek bij brancheorganisatie ASPB.

Een aantal van ons hebben een F-gassencertificaat voor het afpersen van airco’s.

Even bellen?

Wij helpen je graag verder.

Bel: Ma/tm Vr 08:30 tot 17:00 uur.