Wij zijn Kuiper

Persoonlijk, deskundig, betrouwbaar en bekwaam

Aircostek en Machtighoog, in samenwerking met Schoorsteenveger Kuiper, vormen Kuiper Enkhuizen, een dynamisch bedrijf dat sinds de oprichting van Schoorsteenveger Kuiper in 2010 een breed scala aan hoogwaardige diensten aanbiedt. Onze uitgebreide diensten omvatten niet alleen hoogwerker verhuur en verkoop van toonaangevende airconditioningmerken zoals Daikin, maar ook pelletkachels, houtkachels en het bijbehorende onderhoud ervan.


Ons ervaren team van 7 goed opgeleide specialisten staat bekend om hun toewijding aan kwaliteit en klantenservice. Of het nu gaat om het adviseren over de juiste airco-installatie, het onderhouden van uw pellet- of houtkachel, of het organiseren van hoogwerker verhuur voor uw project, ons team staat voor u klaar om betrouwbare oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen van prestatie en comfort.


Maak een afspraak met onze frontoffice voor een bezoek aan onze showroom, waar u ons assortiment kunt bekijken en persoonlijk advies kunt ontvangen. Ons toegewijde frontofficeteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw wensen te bespreken.

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Klus op hoogte?

Heeft u een klus op grote hoogte en zoekt u een hoogwerker inclusief ervaren bediener? Bij Machtighoog, onderdeel van Kuiper Enkhuizen, bent u aan het juiste adres. Wij bieden de verhuur van onze hoogwerker aan, inclusief bediening door een deskundige professional op uurbasis. Onze bedieners zijn getraind en gecertificeerd.

Online afspraak maken

U kunt gebruikmaken van onze service door een online afspraak te maken. U maakt daarvoor een keuze uit de lijst in het systeem aan de linkerkant. Nadat u de afspraak hebt ingepland ontvangt u van ons een e-mail. Ontvangt u deze e-mail niet? Dan is er iets misgegaan. Als u de e-mail wel ontvangt staat uw afspraak in ons systeem. Een dag voor de afspraak ontvangt u nog een e-mail ter herinnering. Na de werkzaamheden kunt u pinnen of contant afrekenen.

Voorbij Hoorn - Medemblik en Lelystad worden voorrijkosten gerekend. 

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Veiligheid voorop

Wij zijn geschoold in schoorsteentechniek bij brancheorganisatie ASPB.

Een aantal van ons hebben een F-gassencertificaat voor het afpersen van airco’s.

Even bellen?

Wij helpen je graag verder.

Ma-di-do-vr: 08:30 tot 16:30 uur.
Wo: 08:30 tot 13:30 uur.