Diensten

Installatie, onderhoud, inspectie en advies

Wij zijn kenners en bieden daarom niet alleen producten, maar ook diensten om uw ventilatie en verwarming optimaal te laten werken.
Van installatie tot onderhoud: u kunt bij ons terecht. Daarnaast bieden wij een hoogwerker voor letterlijk werkzaamheden op niveau.

U maakt snel en makkelijk een afspraak met ons in onze online agenda.
Na inplannen mailen wij u een bevestiging. Kort voor de afspraak ontvangt u een herinneringsmail. 

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Installatie rookkanalen en kachels

Bekwaam en met oog voor brandveiligheid installeren wij allerlei kachels en rookkanalen.
Er komt veel bij kijken bij installatie, maar wij doen het zorgvuldig zodat u veilig het maximale uit uw kachel haalt. Wij komen graag langs met advies en om eventueel een afspraak te maken voor een installatie. Voor een installatie komen wij altijd eerst inmeten en inventariseren welke materialen we gaan gebruiken, vervolgens ontvangt u van ons een op maat gemaakt offerte afgestemd op de wensen en mogelijkheden. Op die manier kunnen we een perfecte installatie uitvoeren. 

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Schoorsteenvegen

Tijdens stoken hechten kleine roetdeeltjes aan de zijkanten van het schoorsteenkanaal. Na enige tijd stapelen deze deeltjes zich op waardoor uw schoorsteen dichtslibt. Daarom is één keer per jaar vegen de norm voor goede en veilige schoorsteenwerking.

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Airco-onderhoud

Een slecht onderhouden airco verbruikt meer energie tegen mindere prestaties en gaat eerder stuk. Uw huis voelt minder comfortabel en u kunt zelfs ziek worden. Daarom is het belangrijk een airco regelmatig te reinigen. Met onze service helpen wij u graag aan een optimaal woon- en werkklimaat.

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Inspecties

Voor een brandveilig thuis is inspectie dé ingreep. Met een camera lopen wij de binnen- en buitenkant van de schoorsteen na. We maken altijd een inspectierapport op na de inspectie waarin we advies geven, daarbij noteren alles voor uw eigen administratie. Zo maken we de volledige situatie 100% duidelijk en garanderen wij een veilig thuis. 

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Ventilatiereiniging

Ventilatiesystemen moeten regelmatig gereinigd worden om zeker te zijn van schone, gezonde lucht in huis. Slechte ventilatie kan nare gevolgen hebben voor u en uw gezin en vergroot de kans op schimmel. Een schoon ventilatiesysteem draagt bij aan een goede gezondheid.

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Verstoppingen verwijderen

Verstoppingen blokkeren doorstroom, met allerlei vervelende gevolgen voor wooncomfort of zelfs gezondheid. Wij verwijderen verstoppingen vakkundig en geven daarna advies om het te voorkomen.

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Brandveiligheidscheck

Met een (oud-)brandweerman als oprichter staat brandveiligheid voor ons op nummer één. Wij adviseren graag hoe u zo veel mogelijk rekening kunt houden met brandveiligheid en checken rook- en koolstofmonoxidemelders. Wees verzekerd van een veilige leefomgeving.

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Hoogwerker

Uw hogere klussen klaren wij met plezier met onze hoogwerker.
U stapt snel en veilig in met onze gecertificeerde bedieners voor onder andere:
* Schoorsteendiensten
* Dakreparaties
* Brandpreventie
* Calamiteitensupport

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons of maak gelijk een afspraak. 

Producten

Schoorsteen-, ventilatiekanaal benodigdheden, haarden en kachels.

Wij helpen je graag verder.

Wij helpen je graag verder.

Bel: Ma/tm Vr 07:30 tot 17:00 uur.