Brandveiligheid

Installatie, onderhoud, controle van haarden en goed advies door (oud-)brandweermannen

Wij spelen niet met vuur. Wij willen dat u net zo veilig bent in uw huis als onze brandweercollega’s in de kazerne. Daarom helpen wij u graag met deskundig advies om uw pand zo brandveilig mogelijk te maken. Dit bieden wij u vanzelfsprekend bij installatie van een haard of maak online een afspraak.

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Rookmelders

Wij kunnen u adviseren over het plaatsen van rookmelders zodat u tijdig gewaarschuwd wordt bij het ontwikkelen van een brand in uw woning. Naast rookmelders zijn er ook CO-melders. CO is een onzichtbaar reukloos gas en daarom erg gevaarlijk. CO ontwikkelt zich bij een onvolledige verbranding, bijvoorbeeld in een uw (gas)kachel, geiser of cv-ketel.
De klachten die ontstaan bij het inademen van CO zijn hoofdpijn, een slaperig/grieperig gevoel en is bij hoge dosis zelfs dodelijk. Daarom is het aan te bevelen om ook CO-melders te plaatsen.

Daarnaast is het natuurlijk handig om een kleine brand te kunnen bestrijden in uw woning, dus schroom niet om advies te vragen in de aankoop van kleine blusmiddelen. 

Schoorsteenveger Kuiper - Kachel aansluiten

Universele brandblusser

De enige NCP goedgekeurde innovatieve schuimblusser met grootse prestaties in Nederland. Verstikt het vuur in slechts enkele seconden door een simpele druk op de knop. Hij is licht in gewicht, compact en is met 1 hand te bedienen. Doordat hij werkt zoals een haarlakbus, deodorant etc. kan iedereen, ongeacht leeftijd, deze gebruiken.

Een onmisbaar veiligheid product voor vrijwel ALLE beginnende branden in en rond huis of kantoor.

NIEUW in Nederland!
Blust vrijwel alle branden (zie ook MPA Dresden test 5A, 13B, 15F en 1000 Volt elektriciteit)
ZELFS (Frituur)vet branden (15F). 

Producten

Schoorsteen-, ventilatiekanaal benodigdheden, haarden en kachels.

Wij helpen je graag verder.

Wij helpen je graag verder.

Bel: Ma/tm Vr 07:30 tot 17:00 uur.